Use Google translate to translate the web page. Södertälje Sjukhus takes no responsibility for the translations. Read more about Google Translate.
* To translate this page you need to accept the cookie policy first
Peter Graf och Anna Gerber Ekblom

Peter Graf är ny styrelseordförande

Sedan den 1 januari 2024 är Peter Graf ny styrelseordförande i den gemensamma styrelsen för Södertälje sjukhus, Danderyds sjukhus och Södersjukhuset.

Peter Graf kommer senast från rollen som vd för vårdbolaget Tiohundra. De driver akutsjukhuset, vårdcentraler, psykiatri, äldreboenden, BVC, LSS-verksamhet och hemtjänst i Norrtälje.

Peter är specialistläkare och docent i öron-näsa-hals. Han har varit verksamhetschef för Öron-näsa-hals på Huddinge Universitetssjukhus, chef för Astrid Lindgrens barnsjukhus och vd för Danderyds sjukhus. 

– Jag ser fram emot att jobba med er. Jag är jätteimponerad och glad över den fina stämningen här på Södertälje sjukhus. Jag var varit runt på stora delar av sjukhuset, bland annat på akuten, förlossningen och på smärtmottagningen. Jag har träffat tillmötesgående och välkomnande medarbetare, det märks att ni är stolta över ert sjukhus, säger Peter.

– Jag är stolt och glad över att få presentera våra fina verksamheter för vår nya styrelseordförande Peter Graf”, säger Södertälje sjukhus vd, Anna Gerber Ekblom.

På bilden: Styrelseordförande Peter Graf och vd Anna Gerber Ekblom.