Svartvit bild på ungdom som står på blomsteräng

Föreläsningar om sömn, trots och ångest

Under våren 2020 erbjuder Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen (BUMM) och Psykisk hälsa barn och ungdom (PHB) på Södertälje sjukhus flera intressanta föreläsningar för dig som är ungdom eller vårdnadshavare till barn i alla åldrar.

Anmäl dig på telefon 08-550 252 60, välj knappval 1 och ange barnet/ungdomens personnummer.

Föreläsning om sömn

Om hur sömn fungerar och vad du kan göra för att skapa förutsättningar för bättre sömn. Föreläsningen är riktad till ungdomar 12-17 år och vårdnadshavare till barn i alla åldrar. Den hålls av psykolog tillhörande teamet Psykisk hälsa barn och ungdom (PHB) och beräknas ta cirka 1,5 timme.

Datum och tid: tisdag 28 januari 2020, kl. 16 Plats: Södertälje sjukhus, Hus 18, plan 6

Trots, bråk och utagerande - om relationen mellan barnet och den vuxne

Hur du förebygger och hanterar konflikter med ditt barn. Föreläsningen är riktad till vårdnadshavare till barn i alla åldrar, hålls av psykolog tillhörande teamet Psykisk hälsa barn och ungdom (PHB) och beräknas ta cirka 1,5 timme.

Datum och tid: tisdag 25 februari 2020, kl. 16
Plats: Södertälje sjukhus, Hus 18, plan 6

Föreläsning om ångest och nedstämdhet

Information om ångest och nedstämdhet samt tips och råd kring hur man kan hantera det. Föreläsningen är riktad till ungdomar 12-17 år och vårdnadshavare till barn i alla åldrar, hålls av psykolog tillhörande teamet Psykisk hälsa barn och ungdom (PHB) och beräknas ta cirka 1,5 timme.

Datum och tid: tisdag 17 mars 2020, kl.16
Plats: Södertälje sjukhus, Hus 18, plan 6