Use Google translate to translate the web page. Södertälje Sjukhus takes no responsibility for the translations. Read more about Google Translate.
* To translate this page you need to accept the cookie policy first

Får vi jobba med dig? Lediga jobb på Södertälje sjukhus

På Södertälje sjukhus har vi lång erfarenhet, bred specialistinriktning och mycket att erbjuda dig. Vi är mycket intresserade av att få bli din arbetsgivare och hoppas du hittar ett ledigt jobb som passar dig. Under fliken våra lediga jobb kan du hitta tjänster för så väl sjuksköterska, läkare, undersköterska som administrativa tjänster.

Södertälje sjukhus är ett av landets modernaste akutsjukhus, bara 25-30 minuter söder om Stockholm. Vår verksamhet bygger på nära samarbeten, medarbetares utveckling och kunskapsutbyten. Vi arbetar efter värdegrunden patienten först, varje medarbetare gör skillnad, engagemang för helheten och kvalitet. Om du känner att det stämmer överens med din syn på hur vård ska drivas kommer vi passa bra ihop.

Vår inriktning på sjukhuset är bred. Här kan du jobba med allt från akut- och intensivvård till operation och specialistinriktad vård. Alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom Humanistisk Medicin, något som faktiskt är unikt inom sjukvården i Sverige. Vårt mål är att bedriva en nära specialistvård – nära både invånare, medarbetare och sjukhusledningen. Vi vill inte bara vara ett sjukhus – vi vill vara ditt sjukhus!

Vi hoppas att du känner dig lika nyfiken på oss som vi är på dig. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta sjukhusets HR-specialister Amanda, 08-123 24052 eller Jennifer, 08-123 24005. 

Du kan också maila oss på 
rekrytering.sodertaljesjukhus@regionstockholm.se