Use Google translate to translate the web page. Södertälje Sjukhus takes no responsibility for the translations. Read more about Google Translate.

Ansökan om att få jobba med dig

Hej, vi är mycket intresserade av att få bli din arbetsgivare. Som du kan se i vårt CV har vi lång erfarenhet, bred specialistinriktning och mycket att erbjuda dig här på Södertälje sjukhus. Vi tror att du skulle trivas bra här och att vi tillsammans kan utvecklas, både yrkesmässigt och personligt.

Södertälje sjukhus är ett av landets modernaste akutsjukhus, bara 25-30 minuter söder om Stockholm. Vår verksamhet bygger på nära samarbeten, medarbetares utveckling och kunskapsutbyten. Vi arbetar efter värdegrunden patienten först, varje medarbetare gör skillnad, engagemang för helheten och kvalitet. Om du känner att det stämmer överens med din syn på hur vård ska drivas kommer vi passa bra ihop.

Vår inriktning på sjukhuset är bred. Här kan du jobba med allt från akut- och intensivvård till operation och specialistinriktad vård. Alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom Humanistisk Medicin, något som faktiskt är unikt inom sjukvården i Sverige. Vårt mål är att bedriva en nära specialistvård – nära både invånare, medarbetare och sjukhusledningen. Vi vill inte bara vara ett sjukhus – vi vill vara ditt sjukhus!

Jag hoppas du känner dig lika nyfiken på oss som vi är på dig. Vi ser fram emot en träff med dig och hoppas du hör av dig snart till vår HR-specialist, Kalle, för att boka en tid och rundvisning av sjukhuset. Du når honom på 08-550 240 52 eller karl.kristensson@sll.se.

Med vänlig hälsning/ Marianne Högbom, personalchef på Södertälje Sjukhus AB